O nama

Tvrtka Sportstil d.o.o. iz Pazina, osnovana je 2004. godine. U početku se bavila isključivo maloprodajom sportske opreme različitih svjetskih brendova poput Nike, Adidas, Puma i mnogih drugih.

Sa godinama se poslovanje tvrtke širilo, te je od 2008. godine, Sportstil postao ekskluzivni uvoznik i distributer renomirane talijanske sportske opreme ERREA za područje Republike Hrvatske.

Od tada bilježimo kontinuirani rast na tržištu i to prije svega zahvaljujući kvaliteti ponuđenih artikala, ali i poštivanju rokova isporuke čime se najviše ponosimo.

Našu smo ponudu dalje širili komplementarnim djelatnostima i uslugama, te danas na tržištu nudimo veliki izbor artikala iz nagradnog programa – pehari, plakate, tanjure, medalje i ostalo. Tvrtka Sportstil d.o.o. je danas na području Republike Hrvatske jedan od neizbježnih dobavljača prigodnih nagrada na svim sportskim manifestacijama, a i drugim.

Pored toga tvrtka Sportstil d.o.o. postala je i ovlašteni prodavatelj materijala za termo tisak proizvođača SISER, gdje nudimo široku paletu materijala za tiskanje na sve vrste tkanina.

Kod nas možete dogovoriti i usluge tiskanja na sportsku opremu, izradu natpisa na vozilima i drugima objektima, izradu pečata i ostalo.

Naš cilj je da svim generacijama, rekreativcima i sportašima ponudimo veliki izbor kvalitetne sportske opreme na jednom mjestu te da im osiguramo zadovoljstvo prilikom odabira i kupovine u našim veleprodajama kao i putem web trgovine www.sportska-oprema.hr .

Sportstil d.o.o. Pazin